Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεισμοσ Καστορια : Καραγεωργίου: Ξέσπασε για τα εμπόδια που βάζουν στην Ξάνθη

Σεισμοσ Καστορια : Καραγεωργίου: Ξέσπασε για τα εμπόδια που βάζουν στην Ξάνθη. Θέσεις εργασίας στην εθνική ασφαλιστική. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή της καστοριάς. Eίχε 7 χιλιόμετρα εστιακό βάθος. Μητσοτάκη στο υπουργείο μετανάστευσης και ασύλου. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 18 χιλιόμετρα δυτικά της καστοριάς, ενώ το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα πέντε χιλιόμετρα.

Σεισμός σημειώθηκε νωρίς το πρωί της παρασκευής (01.11.2019), ο οποίος ταρακούνησε την καστοριά και περιοχές της ηπείρου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην καστοριά. Ο σεισμός σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο είχε εστιακό βάθος 7,2 χλμ. Ο σεισμός καταγράφηκε στις 00:31 τα μεσάνυχτα, 19 χλμ δυτικά της καστοριάς, στην περιοχή της πτεριάς και ήταν εντάσεως 4,9 ρίχτερ και.

Σεισμός στην Καστοριά τα ξημερώματα (χάρτης) > Φούιτ.gr
Σεισμός στην Καστοριά τα ξημερώματα (χάρτης) > Φούιτ.gr from fouit.gr
Ο σεισμός καταγράφηκε στις 00:31 τα μεσάνυχτα, 19 χλμ δυτικά της καστοριάς, στην περιοχή της πτεριάς και ήταν εντάσεως 4,9 ρίχτερ και. Ο πραγματικός πληθυσμός της πόλης ανέρχεται στους 20.000 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Σεισμός ταρακούνησε την καστοριά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Τετάρτη 12 μάι 2021, 6:22. Ανάρτηση για τον σεισμό στην καστοριά έκανε στον λογαριασμό του στο facebook ο διευθυντής του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών ακης τσελέντης Τετάρτη, 12 μαΐου 2021 01:16. Ισχυρή σεισμή δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 00:31 μετά τα μεσάνυχτα, στην περιοχή της καστοριάς. Δυνατή σεισμή δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε 31 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στην περιοχή της καστοριάς.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή της καστοριάς.

Σεισμός μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της τετάρτης 24 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καστοριάς μισή σεισμός 4,7 ρίχτερ στην καστοριά. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ «ταρακούνησε» τη νύχτα την καστοριά ενώ έγινε αισθητός σε διάφορες περιοχές της δυτικής μακεδονίας. Σεισμική δόνηση εντάσεως 4.9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της τρίτης 11 προς ξημερώματα της τετάρτης 12 μαΐου και συγκεκριμένα στις 12,31 το πρωί. Eίχε 7 χιλιόμετρα εστιακό βάθος. Τετάρτη, 12 μαΐου 2021 01:16. Σεισμική δόνηση ταρακούνησε περιοχή κοντά στην καστοριά. Ολεσ οι ειδησεισ με ενα κλικ. Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 24χλμ. Δυνατή σεισμή δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε 31 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στην περιοχή της καστοριάς. Και οι κάτοικοι στην καστοριά και τις γύρω περιοχές ταρακουνήθηκαν για τα καλά χωρίς, μέχρι τώρα. Η καστοριά είναι πόλη της μακεδονίας, έδρα του δήμου καστοριάς και πρωτεύουσα της περιφερειακής ενότητας καστοριάς στην δυτική μακεδονία. Το άρθρο σεισμοσ τωρα καστορια εμφανίστηκε πρώτα στο εκκλησια online. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 18 χιλιόμετρα δυτικά της καστοριάς, ενώ το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα πέντε χιλιόμετρα.

Σεισμός τώρα κοντά στην καστοριά. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 18 χιλιόμετρα δυτικά της καστοριάς, ενώ το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα πέντε χιλιόμετρα. Ο πραγματικός πληθυσμός της πόλης ανέρχεται στους 20.000 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Δυνατός σεισμός 4,8 ρίχτερ ταρακούνησε μετά τα μεσάνυχτα της τρίτης προς τετάρτη την πόλη της καστοριάς και έγινε αισθητός σε περιοχές της δυτικής μακεδονίας. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην καστοριά.

Ισχυρός σεισμός στην Αλβανία: Κοντά στην Καστοριά το επίκεντρο - Αισθητός στη Βόρεια Ελλάδα - CNN.gr
Ισχυρός σεισμός στην Αλβανία: Κοντά στην Καστοριά το επίκεντρο - Αισθητός στη Βόρεια Ελλάδα - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 18 χιλιόμετρα δυτικά της καστοριάς, ενώ το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα πέντε χιλιόμετρα. Η καστοριά είναι πόλη της μακεδονίας, έδρα του δήμου καστοριάς και πρωτεύουσα της περιφερειακής ενότητας καστοριάς στην δυτική μακεδονία. Σεισμός 4,9r ταρακούνησε την καστοριά. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή της καστοριάς. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Θέσεις εργασίας στην εθνική ασφαλιστική. Ο σεισμός σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο είχε εστιακό βάθος 7,2 χλμ. Τετάρτη 12 μάι 2021, 6:22.

Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το.

Ολεσ οι ειδησεισ με ενα κλικ. Το άρθρο σεισμοσ τωρα καστορια εμφανίστηκε πρώτα στο εκκλησια online. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή της καστοριάς. Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το. Σεισμός σημειώθηκε νωρίς το πρωί της παρασκευής (01.11.2019), ο οποίος ταρακούνησε την καστοριά και περιοχές της ηπείρου. Η καστοριά είναι πόλη της μακεδονίας, έδρα του δήμου καστοριάς και πρωτεύουσα της περιφερειακής ενότητας καστοριάς στην δυτική μακεδονία. Μητσοτάκη στο υπουργείο μετανάστευσης και ασύλου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του. Κύριε χουλιάρα είμαι κάτοικος καστοριάς και σήμερα το πρωί νιώσαμε τον σεισμό. Σεισμός ταρακούνησε την καστοριά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην καστοριά. Σεισμός τώρα κοντά στην καστοριά. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην καστοριά.

Ισχυρός σεισμός 4,8 της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε τη δυτική μακεδονία μετά τα μεσάνυχτα της τρίτης προς τετάρτη. Θέσεις εργασίας στην εθνική ασφαλιστική. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ «ταρακούνησε» τη νύχτα την καστοριά ενώ έγινε αισθητός σε διάφορες περιοχές της δυτικής μακεδονίας. Ολεσ οι ειδησεισ με ενα κλικ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην καστοριά.

Σεισμός στην Καστοριά τα ξημερώματα (χάρτης) > Φούιτ.gr
Σεισμός στην Καστοριά τα ξημερώματα (χάρτης) > Φούιτ.gr from fouit.gr
Μπορείτε να μας δώσετε περισοτερα στοιχεία για τους σεισμούς στην περιοχή μας. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην καστοριά. Ισχυρή σεισμή δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 00:31 μετά τα μεσάνυχτα, στην περιοχή της καστοριάς. Η καστοριά είναι πόλη της μακεδονίας, έδρα του δήμου καστοριάς και πρωτεύουσα της περιφερειακής ενότητας καστοριάς στην δυτική μακεδονία. Τετάρτη, 12 μαΐου 2021 01:16. Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 24χλμ. Σεισμός σημειώθηκε νωρίς το πρωί της παρασκευής (01.11.2019), ο οποίος ταρακούνησε την καστοριά και περιοχές της ηπείρου. Δυνατή σεισμή δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε 31 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στην περιοχή της καστοριάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του.

Σεισμός ταρακούνησε την καστοριά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Μπορείτε να μας δώσετε περισοτερα στοιχεία για τους σεισμούς στην περιοχή μας. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην καστοριά. Ισχυροσ σεισμοσ (4,8 ρίχτερ) δυνατός σεισμός 4,8 ρίχτερ ταρακούνησε μετά τα μεσάνυχτα της τρίτης προς τετάρτη την πόλη της καστοριάς και έγινε. Σεισμός μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της τετάρτης 24 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καστοριάς μισή σεισμός 4,7 ρίχτερ στην καστοριά. Μητσοτάκη στο υπουργείο μετανάστευσης και ασύλου. Κύριε χουλιάρα είμαι κάτοικος καστοριάς και σήμερα το πρωί νιώσαμε τον σεισμό. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 18 χιλιόμετρα δυτικά της καστοριάς, ενώ το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα πέντε χιλιόμετρα. Ισχυρός σεισμός 4,8 της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε τη δυτική μακεδονία μετά τα μεσάνυχτα της τρίτης προς τετάρτη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του. Σεισμός 4,9r ταρακούνησε την καστοριά. Δυνατός σεισμός 4,8 ρίχτερ ταρακούνησε μετά τα μεσάνυχτα της τρίτης προς τετάρτη την πόλη της καστοριάς και έγινε αισθητός σε περιοχές της δυτικής μακεδονίας. Σεισμική δόνηση εντάσεως 4.9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της τρίτης 11 προς ξημερώματα της τετάρτης 12 μαΐου και συγκεκριμένα στις 12,31 το πρωί.

Post a Comment for "Σεισμοσ Καστορια : Καραγεωργίου: Ξέσπασε για τα εμπόδια που βάζουν στην Ξάνθη"